23.5 C
Athens

ΑΕΚ: Ο Μιλόγεβιτς εγκρίνει την επιστροφή Αραούχο

Η ΑΕΚ ζει πλέον στην εποχή του Βλάνταν Μιλόγεβιτς και τα πάντα στο αγωνιστικό τμήμα της Ένωσης κινούνται γύρω από τον Σέρβο.

Ο νέος τεχνικός των Κιτρινόμαυρων, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα χθες (27/05), θα σχεδιάσει τη νέα του ομάδα, η οποία αναμένεται να έχει πολλές προσθαφαιρέσεις και αλλαγές σε καίριες θέσεις του ρόστερ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Ώρας των Σπορ» η ΑΕΚ ψάχνεται τον τελευταίο καιρό για την τρίτη επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο στην Αθήνα, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να παίρνει το «ΟΚ» από τον Μιλόγεβιτς έτσι ώστε να προχωρήσουν οι επαφές για την μεταγραφή του Αργεντινού από την Λας Πάλμας.

Κάτι τέτοιο, βέβαια, μόνο εύκολο δε φαντάζει αν αναλογιστεί κανείς το ποσό με το οποίο τον αξιώνουν οι Ισπανοί (κοντά στα 2 εκατ. ευρώ) αλλά και την ανάγκη να «σβηστούν» από το μπάτζετ της Ένωσης ορισμένα βαριά συμβόλαια.

Πάντως, ο Σέρβος τεχνικός γνωρίζει καλά τον παίκτη, καθώς τον αντιμετώπισε πολλάκις ως αντίπαλος στη θητεία του στον Πανιώνιο και φαίνεται να εγκρίνει τη μεταγραφή του για την κορυφή της επίθεσης, έτσι ώστε να πλαισιώσει τους Ανσαριφάρντ και Νέλσον Ολιβέιρα, με το μέλλον του τελευταίου στα Σπάτα να είναι εξαιρετικά αμφίβολο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς