20.9 C
Athens

Κάναντι: Ο ΠΑΟΚ του χρόνου θα είναι πιο κοντά στον Ολυμπιακό

Ο πρώην τεχνικός του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι, σχολίασε στο «Metropolis 95.5» την επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ, ενώ στάθηκε και στη «μάχη» του επόμενου πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο «Metropolis 95,5»:

«Είναι μεγάλος προπονητής, έχει κάνει σπουδαία δουλειά και έχει αναπτυχθεί μέσα από τον ΠΑΟΚ. Κατέκτησε τον τίτλο και απέδειξε ότι έχει μεγάλες ικανότητες. Είναι πολύ καλό για τον ΠΑΟΚ που αναλαμβάνει ο Λουτσέσκου. Έχει αυξημένες πιθανότητες για το πρωτάθλημα, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν και από τις μεταγραφές. Ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες, όμως, θα εξαρτηθεί και απ’ αυτούς που θα έρθουν» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ο Ολυμπιακός έχει κάνει καλή δουλειά με τον Μαρτίνς τα δύο τελευταία χρόνια, υπάρχει εσωτερική ισορροπία. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ είναι πιο δυνατός από τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ και νομίζω ότι θα είναι πιο κοντά στον Ολυμπιακό, αλλά και η ΑΕΚ θα μπει στο νέο γήπεδο και θα είναι, σίγουρα, δυνατή. Ο ΠΑΟΚ, όμως, έχει περισσότερες πιθανότητες».

Θα παραμείνω στην Αλτάχ, είμαι συναισθηματικά δεμένος με την ομάδα. Καταφέραμε να μείνουμε στην κατηγορία και έχουμε πλάνα και για την επόμενη χρονιά. Έχω στο μυαλό μου την Ελλάδα, στόχος μου είναι μία από τις μεγάλες ελληνικές ομάδες».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς