12 C
Athens

Ο Μάντζουκιτς αρνήθηκε τους μισθούς Απριλίου και Μαΐου επειδή ήταν τραυματίας

Ο Μάριο Μάντζουκιτς αρνήθηκε να πληρωθεί τον μισθό του για τον Απριλίο και τον Μάιο, λόγω του τραυματισμού του, με τα χρήματα να δωρίζονται σε ίδρυμα του Μιλάνο.

Σε μία τρομερή κίνηση προχώρησε για μία ακόμη φορά ο Κροάτης επιθετικός της Μίλαν, Μάριο Μάντζουκιτς, ο οποίος αποφάσισε μετά τον Μάρτιο να μην δεχθεί ούτε τον μισθό για τους δύο επόμενους μήνες.

Μπορεί να μην έχει καταφέρει να δείξει ακόμα στους «ροσονέρι» τι αξίζει και να μην θυμίζει και πολύ τον παίκτη που θαυμάζαμε πριν λίγα χρόνια, ωστόσο ουδείς μπορεί να μιλήσει για τον επαγγελματισμό του 34χρονου.

Ο Μάντζουκιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από συνεχείς τραυματισμούς, δεν δέχτηκε να πληρωθεί τον μισθό του Μαρτίου, καθώς όλον αυτόν τον μήνα ήταν εκτός αγωνιστικής δράσης.

Το ίδιο έπραξε και για τον Απρίλιο με τον Μάιο, δεδομένου ότι παρέμεινε στα «πιτς» στερώντας από τον Στέφανο Πιόλι την παρουσία του. Έτσι, ο μισθός του για τους τρεις τελευταίους μήνες θα δοθεί στον φιλανθρωπικό οργανισμό του συλλόγου, Milan Foundation όπως αποφάσισαν ο Μάντζουκιτς και η Μίλαν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς