18.7 C
Athens

Ρούντιγκερ: Λογικό να είμαστε το αουτσάιντερ απέναντι στη Σίτι

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ παραδέχθηκε ότι η Τσέλσι κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι για τον τελικό του Champions League είναι το «αουτσάιντερ», τονίζοντας πως αυτό μπορεί να λειτουργήσει θετικά για τους Λονδρέζους.

Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι θα βρεθούν αντιμέτωπες το βράδυ του Σαββάτου (22/5, 22:00) στο «Ντραγκάο», όπου θα μονομαχήσουν για την κατάκτηση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αν και το φαβορί του μεγάλου τελικού είναι η ομάδα του Πέπ Γκουαρδιόλα, η Τσέλσι έχει δείξει μπορεί ότι μπορεί να τα καταφέρει κόντρα στους Πολίτες, όταν και απέκλεισε τη Σίτι στον ημιτελικό του κυπέλλου Αγγλίας στο «Έτιχαντ» νωρίτερα αυτό τον Μάιο.

Ο Γερμανός κεντρικός αμυντικός των Μπλε, Αντόνιο Ρούντιγκερ, παραδέχθηκε ότι η ομάδα του είναι το «αουτσάιντερ», υποστηρίζοντας όμως ότι αυτός ο ρόλος ίσως τη βοηθήσει να στεφθεί εκείνη παγκόσμια πρωταθλήτρια.

«Αν παίζεις ενάντια σε αυτή τη Σίτι ή τη Ρεάλ Μαδρίτης με τους έμπειρους παίκτες τους και έχουν κερδίσει τόσα πολλά τρόπαια, είναι φυσιολογικό να είσαι το αουτσάιντερ.

Η Σίτι είναι μια κορυφαία ομάδα, αλλά καταφέραμε να τους νικήσουμε δύο φορές αυτή τη σεζόν και θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Αν κοιτάξουμε πίσω στη σεζόν, με την Μπράιτον, τη Σαουθάμπτον ή ακόμα και τη Λιντς όλοι έλεγαν ότι είναι παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε και όμως χάσαμε βαθμούς.

Τότε, από την άλλη πλευρά, όταν παίξαμε ακόμη και με τις Σίτι, Ρεάλ και Ατλέτικο οι άνθρωποι είπαν ότι θα ήταν δύσκολο για την Τσέλσι και ότι ο ρόλος του αουτσάιντερ μάς ταιριάζει πολύ καλά.

Με κάποιον τρόπο αυτό αφαιρεί την πίεση από εσένα, επειδή οι άνθρωποι περιμένουν από να αποτύχεις, να χάσεις και στη συνέχεια εσύ πρέπει να αντιστρέψεις αυτές τις προσδοκίες».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς