16.6 C
Athens

Παυλίδης: Είμαστε το φαβορί και καλύτερη ομάδα

Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού έκανε το 1-0 στη σειρά των τελικών απέναντι στη Βουλιαγμένη (26/5, 11-6) και χρειάζεται δύο ακόμα νίκες για να κατακτήσει το Πρωτάθλημα.

Ο Χάρης Παυλίδης επισήμανε πως ο ΝΟΒ δεν έχει να χάσει κάτι και παίζει απελευθερωμένα στους τελικούς και ότι ο Ολυμπιακός είναι ανώτερος και θέλει να τα… σαρώσει όλα στη σεζόν 2020/21!

Συγκεκριμένα, ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε μετά τον πρώτο τελικό στον Πειραιά: «Το ξεκίνημά μας ήταν νωθρό και σε αυτό παίζει ρόλο και το γεγονός πως λείπει ο κόσμος από την εξέδρα. Δεν υπάρχει αυτή η ένταση και κάποια στιγμή μπορεί να ξεχάσεις πως παίζεις τελικό. Η άμυνά μας ήταν καλή, αλλά στην επίθεση κάναμε λάθη. Όταν περάσαμε την μπάλα στη φουνταριστή, όλα τέλειωσαν.

Είμαστε το φαβορί, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για την εμφάνισή μας. Είμαστε καλύτερη ομάδα. Όταν παίζεις με μία άλλη ομάδα που δεν έχει να χάσει κάτι, θα τα δώσει όλα. Θέλουμε το νταμπλ, καθώς δεν έχει ξαναγίνει ελληνική ομάδα σε μία χρονιά να κατακτήσει 4 τίτλους. Και όλα αυτά σε μία δύσκολη χρονιά με επιπλέον άγχος. Ο κόσμος μας λείπει, εμείς θέλουμε δύο νίκες να κατακτήσουμε τον τίτλο».

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Άλκηστις Αβραμίδου, τόνισε: «Η Βουλιαγμένη δεν θα σταματήσει να παλεύει. Στην αρχή δεν μας έβγαιναν πράγματα στην επίθεση, στο τέλος δείξαμε την ποιότητά μας ως ομάδα. Πάμε στη Βουλιαγμένη και θα έχουμε δύσκολο έργο. Τα κεφάλια κάτω, στόχος μας είναι ο τίτλος. Η Χρυσή (σ.σ.: Διαμαντοπούλου) ήταν πολύ καλή, αλλά δεν τη βοηθήσαμε. Έχουμε ταλέντο στην επίθεση. Όταν βγάλαμε τα στοιχεία της προπόνησης, νικήσαμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς