18.4 C
Athens

Ολυμπιακός: Ανανέωσε και η Κελεσίδη!

Μετά την Έλενα Μιλεντίγεβιτς, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανανέωσε το συμβόλαιο και της Ιλιόνης Κελεσίδη, που βρίσκεται σε περίοδο αποκατάστασης μετά τον τραυματισμό της, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η Ελληνίδα κεντρικός θα παραμείνει στην ομάδα βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου, ο οποίος τη στηρίζει στην πράξη μετά το σοβαρό τραυματισμό της στις 13 Φεβρουαρίου 2021, όταν και υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο.

Η 24χρονη (17/6/1997) ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό για τη στήριξη και την απόλυτη βοήθειά του μετά τον τραυματισμό της. Παράλληλα, εμφανίστηκε χαρούμενη για την παραμονή της, για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στην ομάδα των Ερυθρόλευκων.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«Ανανέωση συνεργασίας με την Ιλιόνη Κελεσίδη

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ιλιόνη Κελεσίδη. Η Ελληνίδα κεντρική υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει στην ομάδα βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου μας».

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, η Ιλιόνη Κελεσίδη δήλωσε στο olympiacossfp.gr:

«Αρχικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό για τη στήριξη και την απόλυτη βοήθεια που μου προσέφερε στον τραυματισμό μου. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα βρίσκομαι για δεύτερη σεζόν σε αυτόν τον σύλλογο. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να σταθώ αντάξια των προσδοκιών των ανθρώπων που με στήριξαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Ελπίζω η επόμενη αγωνιστική περίοδος να είναι εντελώς διαφορετική σε όλα τα επίπεδα από αυτή που ζήσαμε το 2020-2021, με πραγματική επιστροφή στην προπονητική και αγωνιστική κανονικότητα. Πάμε δυνατά όλοι μαζί για την κατάκτηση όλων των φετινών αγωνιστικών μας στόχων».

Κελεσίδη

https://athlosnews.gr/olympiakos-milentigevits-gia-7i-seri-sezon/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς