19 C
Athens

Η Άρσεναλ κινείται για την απόκτηση του Εμιλιάνο Μπουεντία

Για την απόκτηση του Εμιλιάνο Μπουεντία κινείται η Άρσεναλ! Ο σύλλογος του Bόρειου Λονδίνου βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους του Αργεντινού, με τον Αρτέτα αλλά και την διοίκηση της ομάδας να φαίνεται πως εκτιμούν αρκετά τον ποδοσφαιριστή.

Όπως αποκάλυψε ο έγκριτος δημοσιογράφος Φαμπρίσιο Ρομάνο, οι πρώτες επαφές της Άρσεναλ με τους εκπροσώπους του Μπουεντία ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο χωρίς όμως να καρποφορήσουν. Από την πλευρά του ο παίκτης είναι θετικός να φορέσει την φανέλα των «Κανονιέρηδων» παρά την άνοδο της Νόριτς στην Premier League. Mέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επαφές με τα «Καναρίνια», τα οποία ωστόσο δύσκολα θα αρνηθούν εφόσον καλυφθούν οι οικονομικές τους απαιτήσεις.

Φέτος ο Μπουεντία ήταν εξαιρετικός στην Championship. Στο τέλος της χρονιάς βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος. Μοίρασε 16 ασίστ και σκόραρε 14 φορές, ενώ ως επιστέγασμα της εξαιρετικής χρονιάς του, ήταν η κλήση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του (εθνική Αργεντινής).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς