23.1 C
Athens

Μάρκοβιτς: Φεύγω από την Παρτιζάν για δεύτερη φορά

Ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Παρτιζάν Βελιγραδίου (25/5), αν και αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο, στο ημίχρονο του τελικού Κυπέλλου Σερβίας κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός αναφέρθηκε στο ποδοσφαιρικό του μέλλον μετά το τέλος του αγώνα, τονίζοντας πως για δεύτερη φορά θα αποχωρήσει από την Παρτιζάν, καθώς θα λάβει μέρος στην καλοκαιρινή προετοιμασία του Ολυμπιακού και θα κληθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς ενόψει της νέας σεζόν.

Ο 21χρονος (23/3/2000) στόπερ είπε σχετικά: «Φεύγω από την Παρτιζάν για δεύτερη φορά, χωρίς, δυστυχώς, να κατακτήσω κάποιο τρόπαιο αυτήν τη φορά. Έχω ένα πρόβλημα με τον ώμο μου και θα δω τι ακριβώς πρόβλημα υπάρχει». Στους Ερυθρόλευκους υπάρχει αγωνία για τον τραυματισμό του, καθώς έγινε αλλαγή με την έναρξη στο δεύτερο ημίχρονο λόγω έντονων ενοχλήσεων στο δεξιό ώμο.

Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός είχε αποκτήσει τον Μάρκοβιτς το καλοκαίρι του 2019 από την Παρτιζάν Βελιγραδίου έναντι 1.500.000 ευρώ, υπογράφοντας με τον παίκτη πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

https://athlosnews.gr/olympiakos-provlima-traymatismoy-gia-markovits/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς