19.9 C
Athens

Ελευθεριάδου: Θέλουμε το τρεμπλ!

Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού συνεχίζει δυναμικά για την κατάκτηση και του Πρωταθλήματος Ελλάδας, καθώς το απόγευμα της Τετάρτης (26/5, 18:30) είναι προγραμματισμένος ο πρώτος τελικός της Α1 κόντρα στη Βουλιαγμένη.

Στόχος είναι το 8ο συνεχόμενο Πρωτάθλημα Ελλάδας και η κατάκτηση του ιστορικού τρεμπλ για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βουλιαγμένη στο Παπαστράτειο με στόχο την πρώτη από τις τρεις νίκες που απαιτούνται. Ο δεύτερος τελικός είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή (28/5, 18:30) στο Κολυμβητήριο του Λαιμού και ο τρίτος την Κυριακή (30/5, 18:30) στο Παπαστράτειο. Αν χρειαστούν περισσότεροι αγώνες (έως 5) αυτοί θα διεξαχθούν 31/5 (στον Λαιμό) και 2/6 (στον Πειραιά).

Η περιφερειακός του Ολυμπιακού, Νικόλ Ελευθεριάδου, έθεσε ως ξεκάθαρο στόχο την κατάκτηση του τρεμπλ, τονίζοντας ενόψει του πρώτου τελικού με τον ΝΟΒ:

«Προερχόμαστε από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και ενώ, ήδη, έχουμε κατακτήσει το ευρωπαϊκό, μας απομένει ο πρώτος μας στόχος. Θέλουμε να κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα για να ολοκληρώσουμε μία εξαιρετική σεζόν, πετυχαίνοντας το τρεμπλ. Στους τελικούς με τη Βουλιαγμένη πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένες και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας για να διατηρήσουμε τα κεκτημένα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς