22.6 C
Athens

Παναθηναϊκός Α.Ο: «Μετατίθεται η στέψη, την καθυστερεί η προσφιλής τακτική του Ολυμπιακού να κάνει ενστάσεις»

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έχει προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ ζητώντας το δίκιο του στην υπόθεση της Όλγας Χατζηνικολάου, καθώς θυμίζουμε πως έχουν κατατεθεί τέσσερις ενστάσεις για αντικανονική συμμετοχή της αθλήτριας του Παναθηναϊκού στους τελικούς της Α1 Γυναικών.

Την ώρα που ο Ολυμπιακός αναζητά τη δικαίωση του σε μια υπόθεση που έγινε προσπάθεια να… μπει στο συρτάρι, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση και γνωστοποίησε πως μετατίθεται η στέψη, εξαπολύοντας επίθεση στους Ερυθρόλευκους επειδή «προχωρούν σε ενστάσεις».

Κάτι που ασφαλώς έκανε και ο Παναθηναϊκός μετά το πέρας του πρώτου τελικού, αλλά πιθανώς να μη θυμάται…

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. γνωστοποιεί ότι η απονομή του πρωταθλήματος δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα, αλλά το επόμενο χρονικό διάστημα λόγω ένστασης του Ολυμπιακού.

Θα καθυστερήσει λίγο η επίσημη άρση της κούπας του πρωταθλητή στο γήπεδο της Λεωφόρου καθώς η Ομοσπονδία ενημέρωσε τον Σύλλογο ότι θα πρέπει νομικά να τελεσιδικήσει η ένσταση για τη Χατζηνικολάου πρώτα και μετά να γίνει η απονομή.

Η προσφιλής τακτική του αντιπάλου να κάνει ενστάσεις όταν χάνει εντός αγωνιστικού χώρου, μπορεί να καθυστερεί χρονικά την απονομή, ωστόσο ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που ανήκει και θα παραμείνει».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς