23.4 C
Athens

Αποκάλυψη Μπεγερίν: Στράφηκα στο ποτό μετά τον τραυματισμό μου

Για τον σοβαρό τραυματισμό του, ο οποίος τον άφησε εννέα μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης, αλλά και για την «συντροφιά» που βρήκε στο αλκοόλ, μίλησε ο Έκτορ Μπεγερίν σε συνέντευξή του στο «Timsby».

Στο ποτό στράφηκε για να βρει παρηγοριά ο δεξιός μπακ της Άρσεναλ μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη τον Ιανουάριο του 2019. Ήταν 19 Γενάρη και οι «Gunners» έπαιζαν με την Τσέλσι για το πρωτάθλημα. Όλα κυλούσαν ήρεμα στο λονδρέζικο ντέρμπι μέχρι τον σοβαρό τραυματισμό του Μπεγερίν.

Ο Ισπανός αμυντικός υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο, γεγονός που του κόστισε εννέα μήνες απουσίας από τα γήπεδα. Ο 26χρονος μίλησε για την άσχημη περίοδο, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον εθισμό του στο αλκοόλ.

«Ήταν η πρώτη φορά που τραυματίστηκα έτσι, και είχα φίλους και συμπαίκτες που το είχαν περάσει στο παρελθόν. Είχα την οικογένειά μου δίπλα μου, αλλά δεν ήξερα τι ακριβώς θα συνέβαινε σε μένα», ανέφερε αρχικά.

«Μιλώ για μια εμπειρία όταν επέστρεψα και δεν ήμουν πραγματικά έτοιμος να προπονηθώ. Άρχισα να βγαίνω πολύ, άρχισα να πίνω και όλα αυτά τα πράγματα. Έχουμε τα ζητήματά μας, έχουμε προβλήματα ψυχικής υγείας. Και όταν το ποδόσφαιρο, που είναι βασικά η ταυτότητά σας, αφαιρείται από σάς, το αντιμετωπίζουμε δύσκολα.

Ήμουν αρκετά τυχερός που έχω παίκτες και προπονητές που ήξεραν τι έκανα και είπαν: «Κοίτα Έκτορ δεν είναι ο σωστός τρόπος να το κάνεις» και ένιωσα τόσο τυχερός γι’ αυτό.

Αλλά επίσης δεν ντρέπομαι γι’ αυτό, νιώθω ότι αυτό που μου συνέβη είναι ακριβώς ο τρόπος που ένιωσα και για μένα αυτός ήταν ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης των συναισθημάτων μου, ο οποίος προφανώς δεν είναι ο καλύτερος. Έτσι ένιωθα όμως, τότε λαι σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να ξεφύγω. Έμαθα τόσα πολλά από αυτό. Τώρα το τελευταίο πράγμα που θα κάνω όταν έχω τραυματιστεί θα είναι το ποτό, γιατί ξέρω πόσο κακό προκαλεί».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς