22.9 C
Athens

Μπέιλ: Θα προκαλέσω χάος, αν μιλήσω τώρα για το μέλλον μου

Άγνωστος παραμένει ο επόμενος σταθμός του Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος ολοκλήρωσε τον δανεισμό του στην Τότεναμ από τη Ρεάλ, με τον Ουαλό σταρ να αποκαλύπτει πως θα ανακοινώσει την απόφασή του μετά το EURO.

Ουδείς γνωρίζει που θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα από την επόμενη σεζόν ο Γκάρεθ Μπέιλ, με την αγωνία να κορυφώνεται ύστερα από τις δηλώσεις του Ουαλού.

Ο «τελειωμένος» Μπέιλ της Ρεάλ, ο οποίος επικρίθηκε ουκ ο λίγες φορές από τα ισπανικά Μέσα για την απόδοση και τους συνεχείς τραυματισμούς του, πέτυχε 11 γκολ με τη φανέλα της Τότεναμ στη φετινή Premier League, σκοράροντας δις το απόγευμα της Κυριακής (23/5) κόντρα στη Λέστερ (2-4).

Μετά από μία πολύ καλή σεζόν στο Λονδίνο, ο 31χρονος αναζητά την επόμενη ομάδα του, χωρίς ωστόσο, να δίνει καμία πληροφορία γι’ αυτό.

«Θα συμβεί μετά το Euro. Ξέρω τί κάνω, αλλά απλά θα προκληθεί χάος αν πω κάτι», ανέφερε στο Sky Sports και πρόσθεσε:

«Όταν το αποφασίσω. Δεν σκέφτομαι τίποτα, είμαι συγκεντρωμένος στο τώρα και είναι προφανές ότι θέλω να τελειώσω τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για το Euro και δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από την Ουαλία».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς