19.8 C
Athens

Διαψεύδει για Ρεάλ ο Αλ Κελαϊφί: Ο Εμπαπέ δεν πάει πουθενά, θέλει να μείνει στην Παρί

Ο Νάσερ Αλ Κελαϊφί διέψευσε τα δημοσιογραφικά σενάρια που θέλουν τον Κιλιάν Εμπαπέ να αποχωρεί από την Παρί Σεν Ζερμέν για τη Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας πως ο Γάλλος σούπερ σταρ επιθυμεί την παραμονή του στο Παρίσι.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ήθελε ισοπαλία ή ήττα της Λιλ για να στεφθεί για τέταρτη σερί σεζόν πρωταθλήτρια Γαλλίας, με τους «λιλουά» όμως, να μην της κάνουν το χατίρι και να κατακτούν το βράδυ της Κυριακής (23/5) το πρωτάθλημα, ύστερα από 10 χρόνια.

Ωστόσο οι Παριζιάνοι κοιτούν ήδη την επόμενη μέρα, με την ανανέωση του Εμπαπέ να αποτελεί τη μεγάλη προτεραιότητα του συλλόγου. Οι δηλώσεις βέβαια, του 22χρονου σταρ, ο οποίος υποστήριξε ότι θέλει να αποτελεί μέρος μίας ομάδας που να μπορεί να κερδίζει, φούντωσαν της φήμες για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Παρόλα αυτά, ο ισχυρός άνδρας από το Κατάρ διαβεβαίωσε ότι η ενίσχυση της ομάδας αποτελεί το πρώτο πλάνο της διοίκησης, ενώ θέλησε να διαβεβαιώσει πως ο Εμπαπέ θα παραμείνει στο Παρίσι.

«Αν ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν; Όχι, ποτέ στη ζωή του. Ο Κιλιάν είναι παίκτης της Παρί, θα παραμείνει στο Παρί. Έχουμε ήδη μια πολύ καλή ομάδα, φυσικά πρέπει να την αναπτύξουμε. Ορισμένες θέσεις πρέπει να ενισχυθούν. Θα δούμε με τον Λεονάρντο και τον προπονητή. Θα δούμε την αγορά. Με τον κορωνοϊό, δεν είναι εύκολο. Αλλά φυσικά θέλουμε να ενισχύσουμε την ομάδα. Εάν έχουμε τη δυνατότητα , θα κάνουμε καλά πράγματα για να βελτιώσουμε την ομάδα», δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου στο γαλλικό «Canal +».

Τέλος, σχετικά με την πιθανή μετακίνηση του 22χρονου Γάλλου στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Αλ Κέλαφι επιβεβαίωσε: «Θέλει να μείνει και δεν πηγαίνει πουθενά. Είμαστε πολύ ήρεμοι γι’ αυτό».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς