25.6 C
Athens

El Chiringuito: Έτοιμος να αφήσει τη Ρέαλ και να επιστρέψει στην Τσέλσι ο Αζάρ

Την απόφαση να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης έχει πάρει ο Εντέν Αζάρ, σύμφωνα με την ισπανική τηλεοπτική εκπομπή «El Chiringuito», η οποία μάλιστα αποκάλυψε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Τσέλσι.

Στα «σχοινιά» βρίσκεται εδώ και αρκετό διάστημα ο Αζάρ στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Βέλγο διεθνή να έχει επικριθεί αρκετές φορές για τους συνεχείς τραυματισμούς του, ενώ βρέθηκε και στο στόχαστρο για τη συμπεριφορά του στον ημιτελικό του Champions League με την Τσέλσι.

Καθώς πάτησε το πόδι του στα ισπανικά εδάφη το καλοκαίρι του 2019 τα πράγματα για τον Βέλγο επιθετικό δεν κύλησαν όπως ο ίδιος θα ήθελε. Οι «μερένγκες» έβγαλαν από τα ταμεία τους 115 εκατ. ευρώ για να αποκτήσουν τον 30χρονο από την Τσέλσι, ο οποίος κάθε άλλο παρά εξαργύρωσε με την απόδοσή του την τεράστια δαπάνη του συλλόγου.

Η κακοδαιμονία των τραυματισμών που ακολουθεί τον Βέλγο του επέτρεψε να αγωνιστεί μόλις σε 43 παιχνίδια με τους Μαδριλένους σε διάστημα δύο ετών. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, ο Αζάρ δεν είναι χαρούμενος στη Μαδρίτη και παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2024, θέλει να αποχωρήσει από τον ισπανικό σύλλογο και να επιστρέψει στην Τσέλσι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς