21.9 C
Athens

Ο Γιαλτσίν θέλει τον Φορτούνη στην Μπεσίκτας!

Ο προπονητής της Μπεσίκτας είναι θαυμαστής του Κώστα Φορτούνη και σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα έχει ζητήσει την απόκτηση του Έλληνα μεσοεπιθετικού των Ερυθρόλευκων

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μπεσίκτας συνδέεται μεταγραφικά με τον Κώστα Φορτούνη, καθώς και κατά το παρελθόν (όπως και η Φενέρμπαχτσε) είχε εκφράσει ξανά την επιθυμία για την απόκτηση του Έλληνα μπαλαδόρου από τον Ολυμπιακό.

Η τουρκική ιστοσελίδα fotospor.com αναφέρει πως ο διεθνής μεσοεπιθετικός αποτελεί θερμή μεταγραφική εισήγηση του Σεργκέν Γιαλτσίν, ο οποίος τη σεζόν 2020/21 οδήγησε την Μπεσίκτας στην κατάκτηση του εγχώριου νταμπλ. Στο δημοσίευμα τονίζεται η τάση του τουρκικού ποδοσφαίρου να επενδύει σε Έλληνες ποδοσφαιριστές, όπως έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια, χρησιμοποιώντας τα παραδείγματα των Τάσου Μπακασέτα και Δημήτρη Πέλκα.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο τουρκικό δημοσίευμα φιλοξενεί και την άποψη του Γιαλτσίν για τον Φορτούνη. «Είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής, που παίζει στη θέση 10 στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας και στέλνει τον Πέλκα στα αριστερά. Κάνει τη δουλειά» επισημαίνεται χαρακτηριστικά!

Οι Τούρκοι προχωρούν ένα βήμα πιο μακριά το θέμα και υπογραμμίζουν πως ο μάνατζερ του Φορτούνη, Πολ Κουτσολιάκος, συναντήθηκε πρόσφατα με στέλεχος της Μπεσίκτας και έστειλε το μήνυμα στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης πως ο πελάτης του επιθυμεί να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και να δοκιμάσει ξανά την τύχη του στο εξωτερικό με μεγαλύτερη επιτυχία από την πρώτη του απόπειρα στη Γερμανία με τη φανέλα της Καϊζερσλάουτερν (2011-2014). Παράλληλα, τονίζεται πως στη συγκεκριμένη συνάντηση ο ατζέντης του 28χρονου ποδοσφαιριστή έκανε κουβέντα και για το κόστος ενδεχόμενης μεταγραφής ενόψει της νέας σεζόν, υπογραμμίζοντας πως με ένα ποσό μεταξύ δυόμισι και τριών εκατομμυρίων ευρώ μπορεί να γίνει η δουλειά!

Η Μπεσίκτας, λοιπόν, δείχνει αποφασισμένη να κάνει επίσημη κίνηση και κρούση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Κώστα Φορτούνη. Και είναι το πρώτο μεταγραφικό καλοκαίρι που ο Πρωταθλητής Ελλάδας δείχνει ότι δεν έχει πρόβλημα για την παραχώρηση του διεθνούς άσου εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά… Η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Φορτούνη ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου του 2023 και ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει ένα από τα ακριβότερα συμβόλαια της ομάδας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς