19.7 C
Athens

DonDiario: Στη Ρεάλ ως αναπληρωματικός του Κουρτουά ο Μπουφόν

Δημοσίευμα της ισπανικής «DonDiario» αποκάλυψε πως ο Τζανλουίτζι Μπουφόν βρίσκεται κοντά με τη Ρεάλ Μαδρίτης για να υπογράψει το προσεχές καλοκαίρι, με τους «μερένγκες» να εξετάζουν την περίπτωσή του ως αναπληρωματικό τερματοφύλακα.

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη συνεργασία της Γιουβένους με τον Μπουφόν, ο οποίος όντας πλέον 43 ετών δεν σκοπεύει να «κρεμάσει» τα γάντια του, αλλά αναζητά την επόμενη εστία που θα υπερασπίζεται την επόμενη σεζόν.

Αρκετοί είναι οι μνηστήρες που ενδιαφέρονται να ντύσουν στα χρώματα της δικής τους ομάδας τον θρυλικό κίπερ, με μία εξ αυτών να είναι και ο Ολυμπιακός.

Σύμφωνα όμως με το τελευταίο δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας «DonDiario», o πορτιέρο των «μπιανκονέρι» βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Συγκεκριμένα, οι Μαδριλένοι αναζητούν τον αντικαταστάτη του Τιμπό Κουρτουά και τον διάδοχο του Αντρέι Λούνιν.

Το απόλυτο φαβορί για τη θέση αυτή, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα είναι ο Μπουφόν. Ωστόσο, δεν θα είναι αρκετά εύκολο για τους «μερένγκες» να τον πείσουν, δεδομένου ότι ο Ιταλός κίπερ έχει ξεκαθαρίσει πως στην ομάδα που θα πάει θέλει να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο κάτω από τα γκολπόστ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς