23.2 C
Athens

Ντεσάμπ για επιστροφή Μπενζεμά στην εθνική Γαλλίας: Τα πράγματα άλλαξαν

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ αναφέρθηκε στην απόφασή του να καλέσει μετά από έξι χρόνια τον Καρίμ Μπενζεμά στην κλήση με την εθνική Γαλλίας, ξεκαθαρίζοντας πως η διαμάχη των δύο ανδρών ανήκει στο παρελθόν και πως πλέον η σχέση τους είναι εντάξει.

Την περασμένη Τρίτη (18/5) έγινε γνωστή η επιστροφή του φορ της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά, στους «τρικολόρ», ύστερα από αποχή έξι χρόνων. Ο Γάλλος βρέθηκε εκτός της εθνικής ομάδας για εξωαγωνιστικούς λόγους και συγκεκριμένα για την υπόθεση εκβιασμού με τον Ματιέ Βαλμπουενά και το sex tape του μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού.

Ωστόσο, κι ενώ η δίκη του Μπενζεμά εκκρεμεί, ο Ντεσάμπ μίλησε στο «Telefoot» θέλοντας να βάλει ένα «τέλος» στις ερωτήσεις γύρω από την απόφασή του. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «τρικολόρ» ξεκαθάρισε πως πλέουν δεν υπάρχουν γκρίζα «σύννεφα» μεταξύ εκείνου και του 33χρονου.

«Δεν θα μιλήσω για τη συζήτησή μας. Αλλά ήταν πολύ, πολύ μεγάλη: υπήρξαν πολλές ανταλλαγές απόψεων», δήλωσε αρχικά ο Ντεσάμπ στο γαλλικό «Telefoot» την Κυριακή όταν ρωτήθηκε για την επιστροφή του Μπενζεμά.

«Αυτό που έχει σημασία είναι το σήμερα και το αύριο. Το γεγονός ότι δεν επέστρεψε πριν δεν εμπόδισε τη γαλλική ομάδα να έχει καλά αποτελέσματα.

Τα πράγματα έχουν αλλάξει. Εγώ, και σίγουρα και από την πλευρά του Καρίμ. Δεν πρόκειται να σας πω πότε, πώς, εάν ήταν δυνατό να συμβεί πριν. Αφού πήρα αυτήν την απόφαση, μπορείτε να φανταστείτε ότι όλα ήταν εντάξει».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς