19 C
Athens

Ένα ακόμα σκάνδαλο με την «υπογραφή» της ΕΟΚ: Ο Καρακατσούνης πρώτος διαιτητής στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός!

Η προκλητική ΕΟΚ προχώρησε σε ένα ακόμα σκάνδαλο ορίζοντας τον «τιμωρημένο» Χάρη Καρακατσούνη στον τρίτο και καθοριστικό τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Μαζί του οι Χρυσόστομος Σχινάς και Κυριάκος Παντελίδης.

Ο διαιτητής που μαζί με τους Χρήστο Παναγιώτου και Δημήτρη Ζαχαρή τα έβλεπαν όλα… πράσινα στον πρώτο ημιτελικό της Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ (19/5), προκαλώντας την οργή των Κιτρινόμαυρων, ορίστηκε πρώτος σε ένα ματς που κρίνει τίτλο! Ο λόγος για τον Χάρη Καρακατσούνη, ο οποίος θα είναι επικεφαλής διαιτησίας στον τρίτο και καθοριστικό τελικό του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για την Α1 μπάσκετ Γυναικών (24/5, 15:00).

Αν και υπήρχε η διαρροή πως οι Καρακατσούνης και Παναγιώτου θα τιμωρηθούν σιωπηρά με ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών, εντούτοις ο Καρακατσούνης ορίστηκε άμεσα σε ένα παιχνίδι που είναι αίμα και άμμος! Είναι μία ακόμα πρόκληση από την ΚΕΔ της ΕΟΚ εις βάρος του Ολυμπιακού και το βρώμικο «σύστημα» που έχει διαλύσει το ελληνικό μπάσκετ ετοιμάζεται για μία ακόμα «παράσταση» στην Αίθουσα 5 του ΣΕΦ.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Οι διαιτητές και οι κομισάριοι του 3ου τελικού της Α1 Γυναικών, είναι:

Δευτέρα 24 Μαΐου

ΣΕΦ (αίθ. 5) 15.00 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Καρακατσούνης-Σχινάς-Παντελίδης (Άκελ-Ντίνος)».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς