15.9 C
Athens

H Φωτεινή της Φλόγας μεγάλωσε και μας αποκαλύπτει τον τηλεαστέρα σύντροφό της (pics)

To πανέμορφο κορίτσι των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας είναι πια μια 23χρονη κοπέλα που διεκδικεί την ζωή, την καριέρα και τον έρωτα

Τη Φωτεινή τη γνωρίσαμε στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. Το πανέμορφο κορίτσι με τα σμαραγδένια μάτια, που μεγάλωσε με τη «μαμά» και τα «αδέρφια» της στα παιδικά χωριά SOS, έκανε αμέσως εντύπωση στον σκηνοθέτη, Δημήτρη Παπαϊωάννου και την επέλεξε για να «σβήσει» με την ανάσα της τη Φλόγα.

Του άρεσαν τα πράσινα μάτια της, όπως είπε, και το όνομά της που σημαίνει Φως.

Το κοριτσάκι μεγάλωσε με αρχές και πολλή αγάπη στα χωριά SOS, σπούδασε βιολογία στην Πάτρα, πήρε φέτος το πτυχίο της και ονειρεύεται μια επιτυχημένη καριέρα, καθώς κέρδισε υποτροφία για το Watson School of Biological Sciences στο Cold Spring Harbor Laboratory (CSHL) στις ΗΠΑ, όπου θα παρακολουθήσει μαθήματα και σεμινάρια και θα πραγματοποιήσει εργαστηριακή διατριβή σε καινοτόμα θέματα Μοριακής Βιολογίας.

????‍?_____ ??? και επίσημα επιστήμονας ? !!!! #biologist #graduationday ?? #μετουςκαλυτερους ?❤️❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Foteini A. Papaleonidopoulou (@foteini_papaleon) στις

H Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου είναι όμως παράλληλα και μια όμορφη 23χρονη κοπέλα και όπως είναι λογικό την πόρτα της χτύπησε και ο έρωτας. Ως τώρα κρατούσε τη σχέση της μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Μέχρι πριν λίγες ημέρες που αποφάσισε να την αποκαλύψει, μέσα από δύο φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η «Φωτεινή της Φλόγας» είναι ζευγάρι με τον γνωστό μας νικητή του πρώτου ελληνικού Master Chef που έχει και δική του τηλεοπτική εκπομπή, τον Ακη Πετρετζίκη. Η ίδια ανέβασε την τρυφερή φωτογραφία συνοδεύοντάς την με καρδούλες και άλλη μία που οι δυο τους βρίσκονται αγκαλιά μέσα σε μια βάρκα.

???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Foteini A. Papaleonidopoulou (@foteini_papaleon) στις

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς