20.5 C
Athens

Γκαρσία: Έχω νιώσει την αδικία στο πετσί μου, πήραμε πίσω κάποια από αυτά που μου έχουν κλέψει

Είναι πολύ σπάνιο φαινόμενο να ανοίξει το στόμα του ο Πάμπλο Γκαρσία και να μη βγει είδηση. Έστω και υπό μορφή… τρολιάς. Ο άνθρωπος που, μεταξύ άλλων, έριξε κάποτε εν ψυχρώ γροθιά σε παίκτη του Ολυμπιακού και μόνο που δεν παρασημοφορήθηκε από τον μετέπειτα συνεργάτη του καναλιού του αφεντικού του (Τάσος Κάκος με τ’ όνομα), ένιωσε στο ΟΑΚΑ ότι πήρε πίσω κάποια από αυτά που του έχουν κλέψει. Τώρα, ποιος και τι έχει κλέψει από τον Πάμπλο Γκαρσία, μόνο ο ίδιος ο Ουρουγουανός μπορεί να το γνωρίζει…

Διαβάστε μερικές από τις δηλώσεις του τεχνικού του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου:

Η αδικία που έχει νιώσει στο πετσί του… «Τεράστια χαρά για τους ποδοσφαιριστές, γιατί είχαμε αρκετές δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά τις ξεπέρασαν. Και για μένα αυτός είναι πρωταθλητής, αυτός που όταν πέφτει σηκώνεται πάντα. Ένιωσα πολύ χαρά για την οικογένεια μου, για τη γυναίκα μου, τη Λάουρα, γιατί πάντα είναι μαζί μου στις καλές και στις δύσκολες στιγμές. Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια Σαββίδη και τον κ. Ιβάν Σαββίδη που με πίστεψαν. Ένα ευχαριστώ είναι λίγο σε όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Σε όσους είναι αλλά και σε όσους δεν είναι εδώ μαζί μας. Είναι μια τεράστια χαρά για μένα, 12 χρόνια είμαι εδώ και έχω νιώσει την αδικία στο πετσί μου, που ένιωσα ότι μου έχουν κλέψει πάρα πολλά πράγματα και σήμερα καταφέραμε και πήραμε πίσω κάποια από αυτά».

Ο Μέγας Αλέξανδρος και τα καμένα πλοία: «Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα να πω πολλά πράγματα πριν το ματς κι αυτό γιατί από τακτικής πλευράς γνωρίζαμε πάρα πολύ καλά τον αντίπαλο. Το μόνο που τους είπα είναι ότι θα πρέπει να κάνουμε αυτό που έκανε ο Μέγας Αλέξανδρος: ο αντίπαλος του ήταν πολύ μεγαλύτερος αριθμητικά, και εμείς θα έπρεπε να κάψουμε τα πλοία μας για να επιστρέψουμε πίσω με τον δικό τους στόλο. Ή να πεθάνουμε στο γήπεδο».

Το στοιχείο που έκρινε τον τελικό: «Οι ποδοσφαιριστές μου, που το πίστευαν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ήταν πάρα πολύ δυνατοί, ψυχολογικά και πνευματικά και αναφέρομαι γενικά, για όλη τη σεζόν. Αγωνιστήκαμε σήμερα με έναν δύσκολο αντίπαλο, στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα. Από τον πάγκο, προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα, βάζοντας άλλους ποδοσφαιριστές και τελικά κατακτήσαμε τον τίτλο. Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς