15 C
Athens

Deja Vu για την Μπαρτσελόνα: «Πλήρωσε» για δεύτερη φορά το λάθος της όπως με τον Νταβίντ Βίγια

Ο Λουίς Σουάρες χάρισε στην Ατλέτικο Μαδρίτης το 11ο πρωτάθλημα Ισπανίας στην ιστορία της, επιδεικνύοντας το λάθος της Μπαρτσελόνα, η οποία για δεύτερη φορά είδε την Ατλέτικο να στέφεται πρωταθλήτρια μετά την παραχώρηση παίκτη της.

Deja Vu για την Μπαρτσελόνα, που έμεινε για δεύτερη συνεχή χρονιά μακριά από το στέμμα, «πληρώνοντας» το λάθος της να παραχωρήσει παίκτη στην Ατλέτικο.

Ο Ουρουγουανός σούπερ σταρ, που διένυσε μία εκπληκτική σεζόν με τους «ροχιμπλάνκος» οδήγησε την ισπανική ομάδα στην κορυφή και σκοράροντας το «χρυσό» γκολ βοήθησε την Ατλέτικο να πανηγυρίσει το 11ο πρωτάθλημα στην ιστορία της.

 

Ο Σουάρες τον περασμένο Σεπτέμβρη έφυγε από την Μπαρτσελόνα, ενσωματώθηκε στην Ατλέτικο, την οποία και έπιασε από το χέρι για να την οδηγήσει στον θρόνο της La Liga, έχοντας πετύχει 21 γκολ σε 32 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Όμως, οι «μπλαουγκράνα» έκαναν το ίδιο λάθος όπως το καλοκαίρι του 2013, όταν για 2 εκατ. ευρώ παραχώρησαν τον Νταβίντ Βίγια στην Ατλέτικο, η οποία στέφθηκε ξανά πρωταθλήτρια τη σεζόν 2013/14.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς