17.8 C
Athens

Σεφτσένκο: Θα ήθελα να αναλάβω τη Μίλαν στο μέλλον

Ο Αντρέι Σεφτσένκο προπονεί την εθνική Ουκρανίας, ωστόσο στο πίσω μέρος του μυαλού του βρίσκεται από τώρα η αγαπημένη του Μίλαν.

Ο παλαίμαχος άσος των Μιλανέζων έγραψε τη δική του ιστορία στο Σαν Σίρο και πλέον διαγράφει τη δική του πορεία στις άκρες των πάγκων. Η εθνική Ουκρανίας εξακολουθεί να βρίσκεται στο προσκήνιο και σε πρώτη μοίρα για τον ίδιο, αλλά σε δηλώσεις του στη «Gazzeta Dello Sport» άναψε το φυτίλι της επιστροφής στο Μιλάνο, εντός των επόμενων ετών.

«Η φετινή σεζόν της Μίλαν ήταν εξαιρετική. Ένας προπονητής κρίνεται από τα αποτελέσματα, αυτή είναι η πραγματικότητα. Η δουλειά του Πιόλι δεν μπορεί να χαθεί. Η ομάδα τον στηρίζει και τα αποτελέσματα είναι καλά», ανέφερε αρχικά ο 44χρονος τεχνικός, ενώ στη τόνισε την πρόθεση του να επιστρέψει στο εγγύς μέλλον:

«Η Μίλαν είναι το σπίτι μου και θα ήθελα να επιστρέψω. Αν μου δοθεί ποτέ η ευκαιρία θα το εκμεταλλευτώ στο έπακρο. Μιλάμε όμως για το μέλλον. Αυτήν τη στιγμή, είμαι επικεντρωμένος στην Ουκρανία και ο Πιόλι στο να βγάλει την ομάδα του Champions League».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς