22.9 C
Athens

Κούδας: Στον τελικό θα παίζω κι εγώ με το μυαλό μου

Η ποδοσφαιρική «σημαία» του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κούδας, άνοιξε τα χαρτιά και την… καρδιά του ενόψει του τελικού του Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ απόψε (22/05, 21:00) το βράδυ στο ΟΑΚΑ.

Ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου τόνισε ότι με το μυαλό του θα βρίσκεται κι αυτός στο χορτάρι του Ολυμπιακού Σταδίου, δίπλα στους παίκτες του Γκαρσία, ενώ σχολίασε ότι: «Θα δω μόνος το ματς, γιατί δεν αντέχω τις κριτικές των άμπαλων».

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Κούδας δήλωσε στο «Metropolis»:

Για την υποστήριξη του κόσμου: «Ο κόσμος ήταν το οξυγόνο για το παιχνίδι μας έδιναν ότι χρειάζεται για να δώσουμε στο γήπεδο αυτό που πρέπει για να φέρουμε το αποτέλεσμα που το περιμένουμε όλοι».

Πως αισθάνονται οι ποδοσφαιριστές: «Σε εκείνα τα χρόνια όταν παίζαμε είχαμε το μισό γήπεδο με τους φιλάθλους μας. Σιγουρά θυμάμαι τον πρώτο τελικό, τον πόθο που είχε ο κόσμος για να φέρει έναν τίτλο στη Θεσσαλονίκη η ομάδα. Τα καταφέραμε με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη. Ήρθαν πολλοί τελικοί αλλά καταφέραμε να πάρουμε μόνο δυο».

Πού και πως θα δει τον τελικό: «Πάντα μόνος, δεν αντέχω τις κριτικές των άμπαλων. Όταν βλέπω παιχνίδια και ιδιαίτερα τα δικά μας, παίζω κι εγώ με το μυαλό. Λέω ότι θα το έκανα έτσι, θα το έκανα αλλιώς, τρέξε, κάλυψε. Συμμετέχω. Δεν είσαι ποτέ κουρασμένος όταν το σηκώνεις».

Η πρόβλεψή του: «Ποτέ δεν έχω κάνει πρόβλεψη. Έλεγα θα μπω στο γήπεδο θα να κάνω ό,τι μπορώ για να το πάρω».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς