16.6 C
Athens

Ιβάν Σαββίδης: Ο ΠΑΟΚ μεγάλωσε και οι τίτλοι πρέπει να αυξάνονται, δώστε τα όλα

Ο Ιβάν Σαββίδης θέλησε να «ντοπάρει» ψυχολογικά τους παίκτες του ΠΑΟΚ ενόψει του αυριανού τελικού Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και μέσω τηλεδιάσκεψης που είχε μαζί τους, ζήτησε να τα δώσουν όλα και να γυρίσουν με το τρόπαιο στη Θεσσαλονίκη.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα διασταυρώσουν το απόγευμα του Σαββάτου (22/5, 21:00) τα ξίφη τους για τον τελικό Κυπέλλου, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν την ευκαιρία να κάνουν για δεύτερη σερί χρονιά το νταμπλ.

Από τη μεριά του Δικέφαλου, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Ιβάν Σαββίδης επεδίωξε να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, ζητώντας την κατάκτηση του Κυπέλλου.

«Μπείτε μέσα και απλά κάντε αυτό που ξέρετε, δώστε τα όλα. Αυτό είναι αρκετό. Εκπροσωπείτε την τιμή και την αξιοπρέπεια του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ μεγάλωσε και οι τίτλοι πρέπει να αυξάνονται κάθε χρόνο. Δώστε τα όλα, χωρίς άγχος, αλλά με πίστη. Όλοι μας το θέλουμε, εσείς μπορείτε να το κατακτήσετε!», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ιβάν Σαββίδης.

Μάλιστα, ζήτησε από τον αρχηγό της ομάδας, Αντελίνο Βιεϊρίνια, να τον περιμένει με το Κύπελλο: «Έκανα τη δεύτερη δόση του εμβολίου και σύντομα θα είμαι εκεί, μαζί σας».
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς