15 C
Athens

Λέστερ: Κρεμάει τα παπούτσια του ο Μόργκαν

Φινάλε στην ποδοσφαιρική του καριέρα βάζει ο αρχηγός και αμυντικός της Λέστερ, Γουές Μόργκαν, με τον διεθνή στόπερ να ανακοινώνει την απόφαση του και τον αγγλικό σύλλογο να τον αποχαιρετά μέσω συγκινητικής ανακοίνωσης.

Ο Τζαμαϊκανός έζησε σπουδαίες στιγμές με τη φανέλα του αγγλικού συλλόγου, καθώς αγωνίστηκε βασικός και χωρίς να χάσει ούτε λεπτό συμμετοχής στην τεράστια επιτυχία κατάκτησης του πρωταθλήματος του 2016. Μάλιστα, ο 37χρονος ήταν παρών και στην κατάκτηση του πρώτου Κυπέλλου στην ιστορία της Λέστερ το Σάββατο (15/5) απέναντι στην Τσέλσι (1-0) στον τελικό του Γουέμπλεϊ.

 

«Ο Γουές είναι ένας από τους μεγαλύτερους στρατιώτες της Λέστερ, οδηγώντας την ομάδα στην πιο επιτυχημένη εποχή του συλλόγου και βοηθώντας να θέσουμε τα πρότυπα που ώθησαν τον σύλλογο προς τα εμπρός», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Λέστερ, Αϊγιαβάτ Σριβαντχαναπράμπχα στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο Μόργκαν κατέγραψε περισσότερες από 700 συμμετοχές στην καριέρα του, τις 323 εξ αυτών με τη φανέλα της Λέστερ και τις υπόλοιπες με εκείνη της Νότιγχαμ, από την οποία αναδείχθηκε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς