20.2 C
Athens

Εθνική Γερμανίας: Προφορική συμφωνία με Φλικ, αναλαμβάνει μετά το EURO

Ο Χάνσι Φλικ αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου πως έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την εθνική ομάδα της Γερμανίας, την οποία όπως όλα δείχνουν θα αναλάβει μετά το EURO 2020.

Στο τέλος της σεζόν, ο Γερμανός τεχνικός θα αποχωρήσει από την Μπάγερν την οποία οδήγησε στο τρεμπλ τη σεζόν 2019/20, ενώ έχει πανηγυρίσει δύο πρωταθλήματα, ένα κύπελλο, ένα Σούπερ Καπ Γερμανίας και ένα ευρωπαϊκό, ένα Champions League, και ένα παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων.

Ο λόγος αποχώρησής του από τους Βαυαρούς ήταν λόγω των κακών σχέσεων με τον αθλητικό διευθυντή, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, ενώ ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν θα είναι ο προπονητής που θα τον διαδεχθεί στον πάγκο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας.

Όπως αποκάλυψε ο 56χρονος τεχνικός, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την εθνική Γερμανίας, ενώ ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία από τον περασμένο Απρίλιο, με τον Φλικ να αναλαμβάνει τους «πάντσερ» μετά το EURO 2020.

«Ναι, μίλησα με την εθνική Γερμανίας. Όλοι ξέρουν πώς νιώθω για την εθνική ομάδα. Είναι κάποια μικρά πράγματα που χρειάζονται ακόμα, τότε μπορούμε να το ανακοινώσουμε. Εάν διευθετηθούν, τότε μπορούμε να το ανακοινώσουμε γρήγορα», ανέφερε ο Γερμανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου,

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς