20.8 C
Athens

«Θα άρεσε στον Μπουφόν να παίξει στον Ολυμπιακό»

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν έχει συνδεθεί μεταγραφικά με τον Ολυμπιακό ενόψει της νέας σεζόν και ο μάνατζέρ του επισήμανε πως ο πελάτης του θα έβλεπε θετικά το ενδεχόμενο να υπερασπιστεί την εστία των Ερυθρόλευκων!

Ο θρυλικός τερματοφύλακας αποχωρεί από τη Γιουβέντους στο τέλος της σεζόν, αλλά θέλει να συνεχίσει την καριέρα του παρά το γεγονός ότι έχει «πατήσει», ήδη, τα 43 του (28/1/1978)!

Ο ατζέντης του Μπουφόν, Σιλβάνο Μαρτίνα, μίλησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ιταλό τερματοφύλακα, τονίζοντας: «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε δεχθεί επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό. Μου έχουν τηλεφωνήσει δύο-τρία άτομα λέγοντάς μου ότι είναι κοντά στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, τονίζοντας με σιγουριά ότι πολύ σύντομα θα κάνει επίσημη πρόταση. Κάτι που δεν έγινε μέχρι τώρα».

Για την ιδέα να παίξει ο πελάτης του στον Ολυμπιακό, ο Μαρτίνα είπε με νόημα: «Θα άρεσε στον Μπουφόν να παίξει στον Ολυμπιακό. Είναι μία μεγάλη ομάδα, γνωστή, παίζει στο Champions League».

Όσο για το αν έχει εμπλακεί ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, πρώην επιθετικός και διοικητικό στέλεχος του Ολυμπιακού (και πρώην ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους), ο Μαρτίνα ήταν ξεκάθαρος: «Ναι, έχω μιλήσει με τον Κοβάτσεβιτς, μία-δύο φορές. Αλλά μέχρι εκεί».

Για τις προτάσεις που έχουν κατατεθεί στην πλευρά του Μπουφόν, ο μάνατζέρ του υπογράμμισε: «Έχουμε προτάσεις από εξαιρετικές ομάδες με καλές προοπτικές. Τις συζητάμε και θα τις εξετάσουμε, τώρα που ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς