16.8 C
Athens

Η Τράμπζονσπορ ενδιαφέρεται για τον Γιακουμάκη

Η Τουρκία εμπιστεύεται όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια τους Έλληνες παίκτες, με την Τράμπζονσπορ να έχει σκοπό να φτιάξει τη δική της ελληνική… αποικία, καθώς μετά τον Τάσο Μπακασέτα γλυκοκοιτάζει και τον ασταμάτητο, τη φετινή σεζόν, Γιώργο Γιακουμάκη.

Ο Έλληνας πρώτος σκόρερ του ολλανδικού πρωταθλήματος δεδομένα θα αποτελέσει παρελθόν από την υποβιβασμένη Φένλο το καλοκαίρι για άλλα, πιο μεγάλα ποδοσφαιρικά λημέρια.

Μία από τις ομάδες που τον έχουν αρκετά ψηλά στη λίστα τους είναι η Τράμπζονσπορ, που σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportime» αναμένεται να «χρησιμοποιήσει» τον Μπακασέτα, ώστε ο τελευταίος να πείσει τον Γιακουμάκη να γίνει συμπαίκτης του στην Τραπεζούντα.

Η Φένλο, η οποία έχει τα δικαιώματα του παίκτη μέχρι τον Ιούνιο του 2023, αξιώνει αυτή τη στιγμή ένα ποσό κοντά στα 5 εκατ. ευρώ, ενώ οι όποιες διαπραγματεύσεις θα προχωρήσουν μόνο σε περίπτωση που η Τράμπζονσπορ πουλήσει μερικούς βασικούς της παίκτες, πράγμα αναγκαίο για να αδειάσει πολύτιμο χώρο στα ταμεία της και να πάρει οικονομική ανάσα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς