16.8 C
Athens

«Δεν υπάρχει πρόταση για Γκος και Ντόρσεϊ», ανέφερε ο μάνατζερ των δύο παικτών

Ο μάνατζερ των Γκος και Ντόρσεϊ διέψευσε την ύπαρξη προτάσεων για τους δυο πελάτες του - Διαβάστε τι λένε οι πληροφορίες του FWS

Την αναμέτρηση Λαύριο – Προμηθέας παρακολούθησε διά ζώης ο Τζορτζ Ντέιβιντ που εκπροσωπεί τους Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Στο φινάλε του ημιχρόνου, ρωτήθηκε στην κάμερα της ΕΡΤ αναφορικά με τις προτάσεις που έχουν οι παίκτες του και υποστήριξε πως ως τώρα δεν υπάρχει κάποια για τους Γκος και Ντόρσεϊ. Θυμίζουμε πως και οι δύο παίκτες έχουν… πολυγραφεί ως μεταγραφικοί στόχοι του Ολυμπιακού, ενώ ο ομογενής γκαρντ αποχώρησε από τη Μακάμπι.

«Όλοι οι παίκτες και οι τέσσερις, έχουν υποχρεώσεις αυτή τη στιγμή. Για τους Γκος και Ντόρσεϊ δεν υπάρχει κάποια πρόταση. Ο Ντόρσεϊ δεν έχει πάρει απόφαση για την Εθνική. Θα δούμε τι θα γίνει, είναι ακόμη πολύ νωρίς να πούμε κάτι», ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ.

Οι πληροφορίες του FWS αναφέρουν πως η απόλυτη προτεραιότητα του Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι το NBA, ενώ για την περίπτωση του Γουίλιαμς-Γκος έχουν δείξει ενδιαφέρον αρκετές ομάδες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς