16.4 C
Athens

Μπουφόν: Θα διαλέξω την πρόταση που θα είναι πιο τρελή και από εμένα

Άγνωστο παραμένει το μέλλον του Τζανλουίτζι Μπουφόν μετά τη Γιουβέντους, με τον κίπερ των «μπιανκονέρι» να υποστηρίζει πως θα επιλέξει την πιο τρελή πρόταση για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα ποια θα είναι η επόμενη ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Ιταλός πορτιέρο. Λίγες ημέρες νωρίτερα, ο 43χρονος αποκάλυψε πως θα αποχωρήσει από τη Γιουβέντους στο τέλος της σεζόν, ενώ ανοιχτό άφησε και το ενδεχόμενο να «κρεμάσει» τα γάντια του, εάν δεν φτάσει κάποια πρόταση που να τον ικανοποιήσει.

Ωστόσο, ο Μπουφόν, μιλώντας στο «Rai Sport» ξεκαθάρισε πως η πιο τρελή πρόταση που θα λάβει θα είναι κι εκείνη που θα επιλέξει εν τέλη, ενώ παραδέχτηκε ότι έλαβε μήνυμα από ομάδα – έκπληξη, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει το όνομά της.

«Ακόμη και στα 43 μου έχω μία σπίθα τρέλας. Χαίρομαι που είμαι ικανός να ονειρεύομαι και να ανακαλύψω νέους ορίζοντες. Μπορεί να μην κερδίσω, αλλά αυτό δεν με ενδιαφέρει. Παίζω για το ταξίδι» ανέφερε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε:

«Για να είμαι ειλικρινής, είχα πολλές επαφές και αναλύω τις προτάσεις. Αυτή που θα θεωρήσω πιο συναρπαστική και όταν βρω κάτι πιο τρελό από εμένα θα το ακολουθήσω. Πρόσφατα έλαβα μήνυμα από έναν τεχνικό διευθυντή ομάδας που σε θέμα φιλοδοξίας και τρέλας μπορεί να ξεπεράσει ακόμη και εμένα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς