22.7 C
Athens

Ατρόμητος: Τέλος και επίσημα ο Παντελίδης

Και επίσημα παρελθόν από τον πάγκο του Ατρόμητου αποτελεί από το απόγευμα της Πέμπτης (20/5) ο Σάββας Παντελίδης, με την ομάδα του Περιστερίου να ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Έλληνα τεχνικό.

Παρελθόν και με τη «βούλα» αποτελεί από σήμερα ο Σάββας Παντελίδης, με τους Περιστεριώτες να βρίσκονται ήδη σε διαδικασία βρίσκεται αναζήτησης νέου τεχνικού, με τον Αργύρη Γιαννίκη, ο οποίος δεν συνεχίζει στον ΠΑΣ Γιάννινα, να είναι το μεγάλο φαβορί.

Ο Παντελίδης ανέλαβε την ομάδα του Περιστερίου στις 5 Φεβρουαρίου και είχε απολογισμό σε 13 αγώνες, δύο νίκες, έξι ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρόμητου:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Σάββα Παντελίδη.

Ο κ. Παντελίδης έδειξε επαγγελματισμό και εργατικότητα κατά τη δεύτερη παρουσία του στην ομάδα μας και θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για τη συνεργασία.

Τέλος θα θέλαμε να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία στο μέλλον όπως και στους άμεσους συνεργάτες του Άκη Βάβαλη και Σταύρο Παντελίδη».

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα. Εύχομαι στον κάθε ένα από εσάς ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του και στην προσωπική σας ζωή», δήλωσε ο 56χρονος τεχνικός μετά την ανακοίνωση της απόφασης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς