22.8 C
Athens

Θέλει Νέτο η Έβερτον, 16 εκατ. ευρώ ζητά η Μπαρτσελόνα

Ο Νέτο ξεκαθάρισε στην Μπαρτσελόνα την επιθυμία του να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, με την Έβερτον να έχει εκφράσει ήδη ενδιαφέρον για τον 31 τερματοφύλακα, για τον οποίο ο καταλανικός σύλλογος ζητά 16 εκατ. ευρώ.

Την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη αναζητά ο Βραζιλιάνος κίπερ των «μπλαουγκράνα», ο οποίος κουράστηκε να βρίσκεται συνεχώς στη «σκιά» του Τερ Στέγκεν και αποφάσισε να πει «αντίο» στην Μπαρτσελόνα, προκειμένου να αγωνιστεί σε μια ομάδα όπου θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Από τη μεριά του, οι διοικούντες του συλλόγου δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του, αρκεί όμως, η πρόταση που θα φτάσει στα γραφεία της ομάδας να ικανοποιεί και τις οικονομικές της απαιτήσεις.

 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «SPORT», η Έβερτον ενδιαφέρει για την περίπτωση του 31χρονου, το οποίο θα ήθελε να αποκτήσει αυτό το καλοκαίρι. Το ζητούμενο είναι, εάν τα «ζαχαρωτά» είναι διατεθειμένα να εξασφαλίσουν τα 16 εκατ. ευρώ που ζητάει η Μπαρτσελόνα για τον Νέτο.

Ο Βραζιλιάνος έφτασε από τη Βαλένθια στη Βαρκελώνη το 2019 και μέσα σε δύο χρόνια έχει βρεθεί κάτω από τα γκολπόστ της Μπαρτσελόνα μόλις 16 φορές.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς