17.8 C
Athens

«Μένει στον Ολυμπιακό ο Ντρέγκερ», υποστηρίζει ο ατζέντης του Τυνήσιου

Ο μάνατζερ του δεξιού μπακ του Ολυμπιακού ανέλυσε τη σεζόν του παίκτη του και εξήγησε πως με καλοκαιρινή προετοιμασία ο Τυνήσιος θα είναι σε θέση να δείξει 100% την αξία του - Τι ανέφερε για το φημολογούμενο ενδιαφέρον γερμανικών ομάδων και της Νότιγχαμ

Δηλώσεις του ατζέντη του Μοχάμεντ Ντρέγκερ, Αϊμάν Νταχμάνι φιλοξενεί η ιστοσελίδα ettachkila.com, η οποία καλύπτει τα πεπραγμένα των Τυνήσιων ποδοσφαιριστών.

Ο δεξιός μπακ του Ολυμπιακού αποκτήθηκε από τη Φράιμπουργκ στα τέλη του περασμένου Σεπτέμβρη, ωστόσο είχε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής με 626′ σε σύνολο 10 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Ο ατζέντης του διεθνή Τυνήσιου υποστήριξε με δηλώσεις του πως παρά τον λιγοστό χρόνο συμμετοχής του παίκτη του, ο 24χρονος θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν, χαρακτηρίζοντας τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ως μια περίοδο περισσότερο προσαρμογής.

 

«Ο Μοχάμεντ προερχόταν από έξι δύσκολους μήνες στην Πάντερμπορν (σ.σ. αγωνιζόταν με τη μορφή δανεισμού) δεν είχε παίξει πολύ και ξεκινήσαμε να ψάχνουμε ομάδα. Είχε κάποιες κρούσεις από γερμανικούς συλλόγους, πριν αρπάξει την ευκαιρία και υπογράψει στον Ολυμπιακό», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε για την πρώτη του σεζόν στους πρωταθλητές Ελλάδας:

«Δεν ήταν εύκολη η πρώτη σεζόν, έκανε το μεγάλο άλμα και πήγε από μια ομάδα που υποβιβάστηκε στη Β’ Γερμανίας σε μια από τις κορυφαίες ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Παρά τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός για μερικές εβδομάδες, ήταν πάντα παρών για τον σύλλογο και την εθνική ομάδα. Κρατήθηκε σε ένα καλό επίπεδο σε όλα τα παιχνίδια που έπαιξε. Ας μην ξεχνάμε πως υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο και έχει χρόνο να αποδείξει την αξία του».

Ντρέγκερ

Σύμφωνα με πληροφορίες της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, για τον Ντρέγκερ υπάρχει ενδιαφέρον από Κολωνία, Αμβούργο, Σάλκε και Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή να αρνείται το συγκεκριμένο ρεπορτάζ και να τονίζει πως ο παίκτης του θα μείνει στον Ολυμπιακό.

«Θα έχουμε τον χρόνο να αναλύσουμε τη σεζόν του Μοχάμεντ στον σύλλογο. Ήταν ένας χρόνος μετάβασης και η προσαρμογή του πηγαίνει πολύ καλά παρότι έπαιξε λίγο. Με γεμάτη προετοιμασία το καλοκαίρι θα μπορεί του χρόνου να αποδείξει όσα είναι ικανός να κάνει. Θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό γιατί κερδίζει σταθερότητα. Ας μην ξεχνάμε πως ο Ντρέγκερ θα είναι παρών στην προεπιλογή της Τυνησίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022», τόνισε ο Αϊμάν Νταχμάνι.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τη σεζόν με δίδυμο μπακ τους Ραφίνια – Ντρέγκερ και μετά την αποχώρηση του Βραζιλιάνου ο Ανδρούτσος κέρδισε με το… σπαθί του τη φανέλα του βασικού, ενώ αποκτήθηκε από τη Στρασμπούρ ο Κενί Λαλά, ο οποίος δεν κατέγραψε αρκετές συμμετοχές.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς