23.2 C
Athens

Νικολοπούλου: Οι πράξεις μετράνε πιο πολύ από τα λόγια

Η Aγγελική Νικολοπούλου, η οποία έπαιξε με προστατευτική μάσκα στη σημερινή (20/5) νίκη με 73-58 λόγω σοβαρού χτυπήματος στη μύτη από τον προηγούμενο αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στάθηκε στη συσπείρωση του Ολυμπιακού μετά τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες με την επανάληψη του πρώτου τελικού στην Α1 μπάσκετ Γυναικών.

«Ως άνθρωπος, γενικά, είμαι της άποψης ότι οι πράξεις μετράνε πιο πολύ από τα λόγια. Θεωρώ ότι ήταν κάποιες ημέρες αρκετά δύσκολες γιατί είχαμε να διαχειριστούμε μία κατάσταση, αρκετά περίεργη. Παρ’ όλα αυτά συσπειρωθήκαμε ακόμα περισσότερο ως ομάδα» τόνισε αρχικά η γκαρντ του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα στο ΣΕΦ και επισήμανε πως άπαντες στην ομάδα πείσμωσαν και δικαιώθηκαν, συμπληρώνοντας:

«Μας πείσμωσε πολύ περισσότερο όλο αυτό και όλες μας από τον προπονητή μέχρι την τελευταία παίκτρια. Ό,τι κερδίζεται, κερδίζεται μέσα στο γήπεδο. Όλα τα υπόλοιπα, δεν μας αφορούν. Από εκεί και πέρα, εμείς είμαστε εδώ για να το πάμε μέχρι τέλους και η ομάδα να πάρει αυτό που της αξίζει. Τώρα θα πάμε στη Λεωφόρο για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για την ομάδα μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς