21.1 C
Athens

Ολυμπιακός: Ο Σωκράτης συμμετείχε στην προπόνηση

Ευχάριστα νέα για τον Ολυμπιακό ενόψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας

Οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Αβραάμ Παπαδόπουλος συμμετείχαν κανονικά στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης (20/5) που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ από τον Ολυμπιακό ενόψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ, το βράδυ του Σαββάτου (22/5, 21:00), στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

https://athlosnews.gr/martins-o-sokratis-tha-einai-diathesimos-gia-ton-teliko/

Τα νέα είναι ευχάριστα για τον Πέδρο Μαρτίνς, αλλά πρέπει να περιμένουμε και την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής (21/5), μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον τελευταίο αγώνα των Πρωταθλητών Ελλάδας, στη σεζόν 2020/21.

Ο Παπασταθόπουλος συμμετείχε σε ολόκληρη τη διάρκεια της πρωινής (20/5) προπόνησης και έβγαλε το πρόγραμμα, αλλά το καθοριστικό τεστ ετοιμότητας θα γίνει, στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, στην τελευταία προπόνηση των Ερυθρόλευκων.

Ο κόουτς Μαρτίνς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς μόνο ο Ουσεϊνού Μπα παραμένει τραυματίας. Από εκεί και πέρα, ο προπονητής του Ολυμπιακού καταστρώνει τα πλάνα του με το σύστημα 3-4-3 να έχει τον πρώτο λόγο για τον τελικό του 79ου Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Παπασταθόπουλος

Προπόνηση

Προπόνηση

Προπόνηση

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς