24.7 C
Athens

Πόλο: Ο αριστερόχειρας Ράντοβιτς μίλησε ως παίκτης του Ολυμπιακού!

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Μαυροβούνιο πολίστα Τζούρο Ράντοβιτς ενόψει της νέας σεζόν και για τα επόμενα τρία χρόνια!

Ο αριστερόχειρας διεθνής περιφερειακός είναι 22 ετών (20/2/1999) και κατέκτησε πρόσφατα το Πρωτάθλημα στη χώρα του με τη Γιαντράν Χέρτσεγκ Νόβι. Μάλιστα, στον Τύπο του Μαυροβουνίου φιλοξενούνται και δηλώσεις του, στις οποίες παρουσιάζεται, ήδη, ως νέος πολίστας του Ολυμπιακού!

Να σημειωθεί πως ο Ράντοβιτς είχε έναν ακόμα χρόνο συνεργασίας με τη Γιαντράν, αλλά θα αποχωρήσει ύστερα από επτά χρόνια παραμονής σε αυτήν με 7 Πρωταθλήματα και 7 Κύπελλα Μαυροβουνίου, καθώς είχε στα χέρια του αρκετές προσφορές από ξένες ομάδες (Γιουγκ και Ζόλνοκ). Και ο Ολυμπιακός φαίνεται πως κέρδισε τη μάχη της απόκτησής του, καταβάλλοντας τη ρήτρα αποδέσμευσης! Πρόκειται, δηλαδή, για μεταγραφή και ο Πρωταθλητής Ελλάδας έδειξε πόσο πολύ θέλει τον 22χρονο πολίστα, ο οποίος με τη σειρά του επιθυμεί διακαώς να συνεχίσει την καριέρα του στους Ερυθρόλευκους.

Ο διεθνής περιφερειακός είναι διεθνής, ενώ με το Μαυροβούνιο κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης το 2020. Μεταξύ άλλων, ο Ράντοβιτς δήλωσε: «Είναι μία πολύ καλή ομάδα εδώ και χρόνια, που μου άρεσε πάντα ιδιαίτερα. Προφανώς, ο σύλλογος είναι ελκυστικός, όπως ελκυστική είναι και η πόλη. Ο Ολυμπιακός έχει, επίσης, έναν πολύ καλό κόουτς, οπότε όλα τα ζάρια ταιριάζουν. Οι φιλοδοξίες για την επόμενη σεζόν είναι μεγάλες».

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να «χτίσει» μία υπερομάδα ενόψει της νέας σεζόν και τα δημοσιεύματα είναι ξεκάθαρα στο εξωτερικό και το μεταγραφικό πλάνο της ενίσχυσης αφορά τον σπουδαίο τερματοφύλακα Μάρκο Μπίγιατς, τον πρώην Ερυθρόλευκο και μεγάλο αμυντικό, Άντρο Μπούσλιε, και τον τεράστιο αριστερόχειρα περιφερειακό Φίλιπ Φιλίποβιτς!

Να σημειωθεί πως η περίπτωση του Ράντοβιτς δεν έχει σχέση με εκείνη του Φίλιπ Φιλίποβιτς, τον οποίο θέλει σαν τρελός ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς