22.6 C
Athens

Επιστροφή των Μίλερ και Χούμελς στην εθνική Γερμανίας για το Euro

Ο Γιόακιμ Λεβ ανακοίνωσε την Τετάρτη (19/05) την αποστολή της εθνικής Γερμανίας για το επερχόμενο Euro και σε αυτή συμπεριλήφθηκαν ξανά μετά από περίπου 3 χρόνια οι παλιές καραβάνες Τόμας Μίλερ και Ματς Χούμελς.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «Πάντσερ» στην τελευταία του παρουσία σε μεγάλη διοργάνωση με τα εθνικά χρώματα της πατρίδας του, αποφάσισε να αφήσει εκτός τον τραυματία Ρόις, αλλά και τον τον Ζερόμ Μπόατενγκ της Μπάγερν.

Με λίγα λόγια επιστρέφει η εμπειρία, αυτές οι ηγετικές φυσιογνωμίες που τόσο έλειψαν από τους Γερμανούς στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.

Σε συνδυασμό και με την φρεσκάδα των Γκνάμπρι, Χάβερτς, Κίμιχ, Σανέ οι Γερμανοί θέτουν γερή υποψηφιότητα για να επιστρέψουν στις επιτυχίες και στην κατάκτηση κάποιου σημαντικού τροπαίου μετά το Μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία.

Αναλυτικά η αποστολή:
Τερματοφύλακες: Μπραντ Λένο, Μάνουελ Νόιερ, Κέβιν Τραπ

Αμυντικοί: Ματίας Γκίντερ, Ρόμπιν Γκόζενς, Κρίστιαν Γκούντερ, Μάρσελ Χάλστενμπεργκ, Ματς Χούμελς, Λούκας Κλόστερμαν, Ρόμπιν Κοχ, Αντόνιο Ρούντιγκερ, Νίκλας Σούλε

Μέσοι/Επιθετικοί: Εμρε Τσαν, Σερζ Γκνάμπρι, Λέον Γκορέτσκα, Ιλκαϊ Γκούντογκαν, Κάι Χάβερτς, Γιόνας Χόφμαν, Τζόσουα Κίμιχ, Τόνι Κρόος, Τόμας Μίλερ, Τζαμάλ Μουσιάλα, Φλόριαν Νόιχαους, Λερόι Σανέ, Κέβιν Βόλαντ, Τίμο Βέρνερ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς