20.7 C
Athens

ΠΑΟΚ: Ο Ιγκόρ Κορνέεφ πρώτο φαβορί για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, σύμφωνα με τους Ρώσους

Στο πρόσωπο του 53χρονου Ιγκόρ Κορνέεφ, που μέχρι πρότινος βρισκόταν στη θέση του τεχνικού διευθυντή στη Λοκομοτίβ Μόσχας, φαίνεται να βρίσκει ο ΠΑΟΚ τον αντικαταστάτη του Όλαφ Ρέμπε.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Ρωσία και πιο συγκεκριμένα της ιστοσελίδας «sport24.ru» ο Δικέφαλος μέσω του Ιβάν Σαββίδη έχει έρθει σε πρώτη επικοινωνία με τον Κορνέεφ, ώστε αυτός να αναλάβει τις μεταγραφικές -και όχι μόνο- τύχες του ΠΑΟΚ από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι Ρώσοι παρουσιάζουν ως πολύ πιθανή την πρόσληψη του Κορνέεφ στους Θεσσαλονικείς, λόγω της άριστης σχέσης του με την οικογένεια Σαββίδη. Όπως αναφέρουν δεν έχει επέλθει ακόμη οριστική συμφωνία, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται να γίνει μετά το Σάββατο (22/05) και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Να θυμίσουμε ότι εδώ και περίπου ένα μήνα ο ΠΑΟΚ πορεύεται δίχως κάποιον στη θέση του τεχνικού διευθυντή, κάτι που σε μεγάλο βαθμό πάει πίσω τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς.

Ο Κορνέεφ, που για ένα φεγγάρι ήταν και βοηθός προπονητή στην εθνική Ρωσίας, ανέλαβε το πόστο του ειδικού συμβούλου της Σλάβια Πράγας το 2014 και από τον Αύγουστο του 2016 εργάστηκε ως αθλητικός διευθυντής στην Λοκομοτίβ μέχρι και τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν και παραιτήθηκε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς