20.8 C
Athens

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: «Συμφωνία με Βέργο, απομένει η αποδέσμευση του παίκτη»

Ο Νίκος Νταμπίζας τα βρήκε με τον εκπρόσωπο του Νίκου Βέργου, για τη μετακίνηση του παίκτη στον Παναθηναϊκό

Κοντά στον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Νίκος Βέργος. Ο Νίκος Νταμπίζας συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του νεαρού παίκτη και τα βρήκαν σε όλα.

Πιο συγκεκριμένα συμφωνήθηκε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και το μόνο που απομένει είναι η αποδέσμευση από τον Ολυμπιακό.

Ο 23χρονος στράικερ ήταν από τα πρόσωπα που είχε τσεκάρει από την αρχή ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων» και τις τελευταίες μέρες, κάτω από άκρα μυστικότητα, προχώρησε τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport», ο Νταμπίζας τα έχει βρει με τον εκπρόσωπο του παίκτη για τριετές συμβόλαιο, με ετήσιες αποδοχές 100.000 ευρώ.

Μάλιστα ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» πρότεινε ένα υψηλό ποσοστό μεταπώλησης για τον Ολυμπιακό, τη στιγμή που όλοι οι εμπλεκόμενοι, πιστεύουν, πως θα καταλήξουν σε συμφωνία.

Πέρα από όλα τα άλλα ο Νταμπίζας ξεκαθάρισε στην πλευρά του Βέργου πως τον θέλει ελεύθερο κι όχι με δανεισμό, ενώ δεν συμφωνεί καν να διατηρήσει ο Ολυμπιακός το δικαίωμα να τον αγοράσει ξανά το καλοκαίρι του 2019 έναντι ενός προσυμφωνημένου ποσού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς