18.7 C
Athens

Καντονά για την επιλογή του στο Hall Of Fame: Θα εκπλησσόμουν αν δεν με επέλεγαν

Από την Τρίτη (18/5) ο Ερίκ Καντονά ανήκει και επίσημα στο Hall Of Fame της Premier League, αποτελώντας το τρίτο όνομα που κοσμεί μαζί με τους Άλαν Σίρερ και Τιερί Ανρί το «πάνθεον» του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Ο θρύλος της Γιουνάιτεντ άφησε το στίγμα του στην κόκκινη πλευρά του Μάντσεστερ από το 1992 μέχρι το 1997 και έγινε το τρίτο μέλος του Hall of Fame της Premier League.

Μέσα σε αυτή την πενταετία ο Γάλλος σταρ πανηγύρισε τέσσερα πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα και πέντε Σούπερ Καπ Αγγλίας. Μάλιστα, ο ίδιος στις δηλώσεις του ανέφερε πως δεν εκπλήσσεται που επιλέχθηκε για το «πάνθεον».

«Είμαι χαρούμενος και περήφανος, αλλά όχι έκπληκτος. Θα μου έκανε έκπληξη αν δεν με επέλεγαν στο Hall of Fame. Ήταν όνειρο να παίξω στην Αγγλία και τοπ απόλαυσα. Αν έπρεπε να επιλεγεί ένας παίκτης, ήμουν εγώ. Όλοι οι άλλοι είναι σπουδαίοι, εγώ είμαι εξαιρετικός», ανέφερε.

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στο σήμα κατατεθέν του, τον σηκωμένο γιακά της φανέλας του. «Άλλοι παίκτες δεν έπλεναν τα εσώρουχά τους για γούρι. Εγώ προτιμούσα να σηκώνω τον γιακά μου», είπε χαμογελώντας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς