22.4 C
Athens

Ντε Λιχτ: Στο κλαμπ με κοροϊδεύουν πολλές φορές επειδή δεν φοράω επώνυμα ρούχα

Σε μία απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε ο Ματίας Ντε Λιχτ, ο οποίος σε συνέντευξή του ανέφερε πως μερικοί άνθρωποι στην Γιουβέντους, τον χλευάζουν για τις στυλιστικές του προτιμήσεις.

Ο 21χρονος Ολλανδός αμυντικός των «μπιανκονέρι» προτιμά να διατηρεί χαμηλό προφίλ και το ντύσιμό του κάθε άλλο παρά μαρτυράει κάποιον που αμείβεται με 17 εκατ. τον χρόνο.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο νεαρός είναι ιδιαίτερα απλός στην καθημερινότητά του, και σίγουρα δεν είναι φαν των των designers. Για το λόγο αυτό, έχει τύχει να τον κοροϊδέψουν άτομα από την ομάδα.

«Πάντα ντύνομαι με τον τρόπο που είμαι ντυμένος τώρα. Δεν είμαι μεγάλος φαν των ακριβών επώνυμων ρούχων. Είμαι ο Ματίας, είμαι ο εαυτός μου και ποτέ δεν θα με δεις πριν την προπόνηση να φοράω κάποιο χλιδάτο κοστούμι. Η ειδικότητα μου είναι το ποδόσφαιρο. Θέλω να γίνω σταρ μέσα από το γήπεδο», ανέφερε σε πρώτο χρόνο ο Ολλανδός και συνέχισε:

«Μερικές φορές με κοροϊδεύουν άνθρωποι μέσα στο κλάμπ, για τα ρούχα που φοράω. Όμως δεν με ενδιαφέρει. Όσο εγώ νιώθω καλά με την συμπεριφορά μου και τις στιλιστικές μου επιλογές, είμαι ικανοποιημένος».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς