19.8 C
Athens

«Άκυρο του Ρεμπρόφ στην ΑΕΚ»

Αρνητική ήταν η απάντηση που έλαβε η ΑΕΚ από τον Σεργκέι Ρεμπρόφ σχετικά με την πρόταση που του κατέθεσε για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η πρόσληψη νέου προπονητή, μίας και οι πιθανότητες που συγκεντρώνει ο Μανόλο Χιμένεθ για να παραμείνει στον πάγκο των Κιτρινόμαυρων την επόμενη σεζόν είναι ελάχιστες, είναι προτεραιότητα των ανθρώπων της Ένωσης.

Μάλιστα, ένα από τα ονόματα που βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ είναι και αυτό του Σεργκέι Ρεμπρόφ. Ωστόσο, η επιθυμία των Κιτρινόμαυρων να αναλάβει ο 46χρονος την τεχνική ηγεσία της ομάδας φαίνεται πως δεν θα γίνει πραγματικότητα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της ουκρανικής ιστοσελίδας, «dynamomania.com», ο Ρεμπρόφ απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του έγινε από τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Ο λόγος αφορούσε το οικονομικό κομμάτι, καθώς η Φερεντσβάρος ζητούσε 1 εκατ. ευρώ, για να τον αποδεσμεύσει από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, ποσό που όπως αναφέρεται, η ΑΕΚ δεν ήταν διατεθειμένη να προσφέρει.

«Η ΑΕΚ από την Ελλάδα θεωρούσε τον Σεργκέι Ρεμπρόφ ως τον βασικό υποψήφιο για τη θέση του προπονητή. Σήμερα έγινε γνωστό ότι ο Ρεμπρόφ απέρριψε την πρόταση της ΑΕΚ λόγω του γεγονότος ότι η Φερεντσβάρος ζήτησε αποζημίωση ενός εκατομμυρίου ευρώ για την πρόωρη λήξη της σύμβασης που έχει με τον Ρεμπρόφ και η οποία ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς