21.4 C
Athens

Ρεάλ: Διετές συμβόλαιο και 10 εκατ. ευρώ τον χρόνο για τον Αλέγκρι

Κίνηση ματ φαίνεται πως έκανε ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος θέλει τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για νέο προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με το «Gazzetta dello Sport», με τον διοικητικό ηγέτη των Μαδριλένων να προσφέρει στον Ιταλό τεχνικό διετές συμβόλαιο με απολαβές 10 εκατ. ευρώ ετησίως.

Μία αγωνιστική πριν το φινάλε του ισπανικού πρωταθλήματος και στη Ρεάλ δεν είναι ακόμα γνωστό ποιος θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας την επόμενη σεζόν. Ουδείς μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν θα συνεχίσει και μετά το καλοκαίρι στους «μερένγκες».

Τη στιγμή μάλιστα που ισπανικά δημοσιεύματα, θέλουν τον Ραούλ ως φαβορί για την αντικατάσταση του «Ζιζού», το πρωτοσέλιδο του «Gazzetta dello Sport» αναφέρει πως ο Πέρεθ έχει ήδη καταθέσει πρόταση στον Αλέγκρι.

Η Γιουβέντους αποτέλεσε την τελευταία ομάδα της οποίας ηγήθηκε ο 53χρονος τεχνικός, που παραμένει χωρίς δουλειά από το 2019. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ, προσέφερε στον Αλέγκρι συμβόλαιο μέχρι το 2023, με τις απολαβές του να ανέρχονται σε 10 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς