20.8 C
Athens

L’ equipe: Ο Ντεσάμπ σκέφτεται επιστροφή Μπενζεμά στην εθνική Γαλλίας

Όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του στην εθνική Γαλλίας φαίνεται πως βρίσκεται ο Καρίμ Μπενζεμά, με τη γαλλική «L’ equipe» να αποκαλύπτει στο πρωτοσέλιδό της πως ο Ντιντιέ Ντεσάμπ σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να καλέσει τον σταρ της Ρεάλ για το ερχόμενο EURO.

Αλλαγή δεδομένων φαίνεται πως υπάρχει στους «Μπλε», με την επιστροφή του Μπενζεμά έπειτα από έξι χρόνια, πλέον να μην φαντάζει τόσο απίθανη.

Ήταν Δεκέμβριος του 2015 όταν ο Πρόεδρος της Γαλλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανακοίνωσε πως ο επιθετικός των «μερένγκες» δεν θα κληθεί ξανά στους «τρικολόρ» εξαιτίας της εμπλοκής του στην υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά με το επίμαχο sex tape.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το πρωτοσέλιδο της «l’ equipe», o ομοσπονδιακός τεχνικός εξετάζει την περίπτωση του Μπενζεμά, ο οποίος αν και βρίσκεται στο 33ο έτος της ηλικίας του, διανύει μία εξαιρετική σεζόν με τον Μαδριλένους, πετυχαίνοντας 29 γκολ σε 45 ματς.

Η βοήθεια του Γάλλου διεθνή είναι κάτι περισσότερο από αναγκαία, δεδομένου ότι οι «τρικολόρ» θα δώσουν την πρώτη τους μονομαχία στις 15 Ιουνίου, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο, τη Γερμανία – αν και βρίσκεται σε περίοδο ανασυγκρότησης, η δυναμική της ομάδας παραμένει μεγάλη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς