19.8 C
Athens

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ο τελικός σε μαγνητοσκόπηση από την ΕΡΤ-3

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ κοντράρονται το βράδυ του Σαββάτου (22/5, 21:00) στον τελικό του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας, σε μία αναμέτρηση που θα μεταδοθεί από την COSMOTE TV.

Ωστόσο, οι Έλληνες φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να δουν την αναμέτρηση και από την ΕΡΤ-3, στις 23:00 τη νύχτα του Σαββάτου (22/5), αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΕΡΤ:

«Το Σάββατο 22 Μαΐου 2021, παρακολουθήστε τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας 2020-21 από την ΕΡΤ3, στις 23:00, αμέσως μετά τη λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα, σε περιγραφή του Γιώργου Χαϊκάλη και του Τάσου Σταμπουλή.

Μετά την κατάκτηση του 46ου Πρωταθλήματος, ο πολυνίκης και στο Κύπελλο, Ολυμπιακός του Πέντρο Μαρτίνς επιδιώκει να κάνει το νταμπλ και να κερδίσει το Κύπελλο Ελλάδας για 29η φορά στην ιστορία του.

Επτά φορές τροπαιούχος στο παρελθόν, ο ΠΑΟΚ του Πάμπλο Γκαρσία είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα στον θεσμό την τελευταία τετραετία, με τρεις κατακτήσεις.

Ο φετινός πρωταθλητής και περσινός Κυπελλούχος Ολυμπιακός τίθεται αντιμέτωπος με τον «δικέφαλο του Βορρά» στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Το Σάββατο 22 Μαΐου, ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, στην ΕΡΤ3.

Μάιος, μήνας τελικών, φυσικά στην ΕΡΤ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς