16.4 C
Athens

Κοιτάζει Γκρος ο Παναθηναϊκός

Στη λίστα του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Κρίστιαν Γκρος, ο οποίος είναι ένας εκ των υποψηφίων που εξετάζει η διοίκηση των Πράσινων για τη θέση του προπονητή την επόμενη σεζόν.

Νέα σελίδα στην τεχνική ηγεσία έχει γυρίσει ο Παναθηναϊκός εδώ και λίγο διάστημα, με τους ανθρώπους τον Πράσινων να κοιτάζουν ήδη την επόμενη μέρα, η οποία τους βρίσκει σε αναζήτησε νέου τεχνικού, μετά την απόλυση του Λάζλο Μπόλονι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Live Sport» ένα από τα ονόματα που έχει πέσει στο τραπέζι είναι αυτό του άλλοτε τεχνικού της Σάλκε, Κρίστιαν Γκρος, ο οποίος από τον περασμένο Φλεβάρη βρίσκεται χωρίς ομάδα.

Αν και ο Ελβετός, όντας 66 χρόνων, ξεπερνά το ηλικιακό γκρουπ 45-55 που οι Πράσινοι θα προτιμούσαν να ανήκει ο νέος προπονητής, η αξιόλογη καριέρα του Γκρος, αντισταθμίζει την ηλικιακή διαφορά.

Ο Γκρος στην πατρίδα του μετράει συνολικά έξι πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα με τις Γκρασχόπερς (1993/97) και τη Βασιλεία (1999/2009). Είχε μία σύντομη θητεία από τον πάγκο της Τότεναμ το 1997/98, ενώ πέρασε και από τη Στουτγκάρδη το 2009/10 (οδηγώντας την στο Europa League).

Τα τελευταία χρόνια πέρασε από την Αλ Αχλί της Σαουδικής Αραβίας και τη Ζάμαλεκ της Αιγύπτου κατακτώντας επίσης τίτλους, ενώ ο τελευταίος του σταθμός υπήρξε η Σάλκε, όπου και δεν μπόρεσε να αντιστρέψει την κατάσταση στη γερμανική ομάδα που εν τέλει υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς