22.4 C
Athens

Ολυμπιακός Β’: Αναβλήθηκαν οι αγώνες με Καβάλα και Απόλλωνα Πάτρας

Την Κυριακή (16/5) ανακοινώθηκαν τρία κρούσματα κορωνοϊού στην Αναπτυξιακή ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού και το μεσημέρι της Δευτέρας (17/5) η ΕΟΚ ανακοίνωσε την αναβολή των δύο επόμενων αγώνων του.

Συγκεκριμένα, αναβλήθηκαν τα παιχνίδια με την Καβάλα (19/5, εκτός έδρας) και τον Απόλλωνα Πάτρας (22/5, εντός έδρας) λόγω των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού σε αθλητές των Ερυθρόλευκων.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων COVID 19 σε αθλητές του Ολυμπιακού ΣΦΠ, οι αγώνες ΕΚ Καβάλας-Ολυμπιακός ΣΦΠ για την 14η αγωνιστική (19/5) και Ολυμπιακός-ΑΣ Απόλλων Πάτρας για την 15η αγωνιστική (22/5) του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Ανδρών αναβάλλονται».

Παράλληλα, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε την αλλαγή ώρας στον αγώνα του Τρίτωνα με τον Αμύντα. Αναλυτικά: «Μετά από συμφωνία των δύο σωματείων ο αγώνας ΑΟ Τρίτων-ΑΟ Αμύντας για την 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών της 19/5/2021 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί στις 18.00 στο κλειστό γυμναστήριο του Στρέφη».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς