16.1 C
Athens

Εθνική Γερμανίας: Χειρουργείται ο Τερ Στέγκεν, χάνει το EURO

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Μαρκ Τερ Στέγκεν, εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετωπίζει στο γόνατο, με αποτέλεσμα να απουσιάσει από το προσεχές EURO. Για τον λόγο αυτό ο Γερμανός γκολκίπερ εξέφρασε την απογοήτευσή του μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν ενοχλήσεις στο δεξί του γόνατο. Το γεγονός ότι δεν υποχωρούν οδήγησε τους ανθρώπους των «μπλαουγκράνα» στην απόφαση ότι ο Γερμανός θα πρέπει να χειρουργηθεί.

Ως εκ τούτου, εκτός από τον Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος θα στερηθεί τον «φύλακα» της Μπάρτσα στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς με την Εϊμπάρ το Σάββατο (22/05, 19:00), ούτε οι Γερμανοί μπορούν να υπολογίζουν σε αυτόν για το Euro 2020.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marc ter Stegen (@mterstegen1)

«Είμαι απογοητευμένος για τη χθεσινή ήττα και τώρα δεν μπορούμε πλέον να κερδίσουμε τη La Liga. Μετά από ένα περίπλοκο ξεκίνημα της σεζόν, δείξαμε καλό χαρακτήρα με 19 αγώνες αήττητοι, αλλά δεν μπορέσαμε να διατηρήσουμε αυτήν τη φόρμα. Αποφάσισα μαζί με την ιατρική ομάδα του συλλόγου ότι θα κάνω μια συμπληρωματική παρέμβαση στο γόνατό μου.

Λυπάμαι που θα χάσω το EURO 2020 αυτό το καλοκαίρι με τη Γερμανία. Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια υποστηρίζω τη χώρα από στο σπίτι μου. Ελπίζω να κερδίσουμε! Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, όταν επιστρέφουμε στο γήπεδο, ελπίζω να μπορούμε να παίζουμε με τους φιλάθλους μας στα γήπεδα. Μου έχει λείψει.  

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας σε μια δύσκολη περίοδο και μείνετε υγιείς!», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Τερ Στέγκεν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς