19.7 C
Athens

Αστέρας Τρίπολης: Ανανέωσε και τον Βαλιέντε

Ημέρα ανανεώσεων είναι η Δευτέρα (17/5) για τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς μετά τον Σίτο προχώρησε στην επέκταση της συνεργασίας της και με τον Χοσέ Λουίς Βαλιέντε Χιμένεθ.

Ο Ισπανός μέσος ανανέωσε το συμβόλαιό του για δύο ακόμα χρόνια μία ημέρα πριν από τα 30ά γενέθλιά του και δήλωσε πολύ χαρούμενος από την εξέλιξη αυτή στην καριέρα του.

Μάλιστα, ο 30χρονος (18/5/1991) άσος έθεσε ως στόχο την ευρωπαϊκή έξοδο με τους Αρκάδες!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Jose Luis Valiente Gimenez. Το νέο συμβόλαιο του Valiente με την ομάδα μας έχει ισχύ έως τον Ιούνιο του 2023».

Ο Ισπανός μέσος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Αστέρα: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας. Η ομάδα από την πρώτη ημέρα που ήρθα εδώ μου συμπεριφέρθηκε πολύ καλά. Επίσης, ο κόσμος στην πόλη, οι φίλαθλοι και οι άνθρωποι του ΑΣΤΕΡΑ δεν θα μπορούσαν να έχουν κάνει κάτι καλύτερο για εμένα. Αισθάνομαι πολύ καλά εδώ.

Θα ήθελα, πλέον, κάποια στιγμή να αγωνιστώ στην Ευρώπη με τον ΑΣΤΕΡΑ. Μπορούμε να το πετύχουμε. Στην Ελλάδα υπάρχουν καλές, δυνατές ομάδες, αλλά ανήκουμε κι εμείς σε αυτές. Θα προχωρήσουμε βήμα – βήμα και πιστεύω ότι θα το πετύχουμε.

Η ομάδα θα δουλέψει πολύ για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας. Ελπίζω τη νέα χρονιά να είναι στο γήπεδο, δίπλα μας, για να μας υποστηρίξουν.

Ευχαριστώ την ομάδα για την εμπιστοσύνη της. Κι ευχαριστώ όλους όσους εργάζονται στην ομάδα. Για εμένα είναι οικογένεια».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς