22.6 C
Athens

Φερνάντες: Θα ήθελα να ξέρω τι σκέφτεται για εμένα ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον

Μετανιωμένος αισθάνεται ο Μπρούνο Φερνάντες που δεν κατάφερε να γνωρίσει καλύτερα τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, τονίζοντας πως λυπάται που δεν κατάφερε να ακούσει τις πολύτιμες συμβουλές του, προκειμένου να βελτιώσει τον τρόπο που αγωνίζεται.

Ο Πορτογάλος μέσος των «Red Devil» παραδέχθηκε σε δηλώσεις του την επιθυμία του να γνωρίσει τον κορυφαίο προπονητή στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Τον Ιανουάριο του 2020 ο Φερνάντες μετακόμισε από τη Λισσαβόνα και την Σπόρτινγκ στο Μάντσεστερ και τη Γιουνάιτεντ. Επτάμιση χρόνια πριν ο εμβληματικός τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» είπε αντίο έπειτα από 27χρονια επιτυχίας και κατακτήσεων.

Η Γιουνάιτεντ των 38 τίτλων στα 27 χρόνια θητείας του, ανάμεσά τους 13 πρωταθλήματα και 2 Champions League, έχει κατακτήσει έκτοτε μόνο ένα Κύπελλο, ένα Λιγκ Καπ, ένα Community Shield κι ένα Europa League. Ο Φερνάντες αισθάνεται άτυχος που δεν κατάφερε να συνεργαστεί με τον Σκωτσέζο τεχνικό και το παραδέχθηκε δημοσίως.

Ο πρώτος σκόρερ του αγγλικού συλλόγου με 18 γκολ, αν και έχει γνωρίσει τον Φέργκιουσον αποκάλυψε πως μετάνιωσε που δεν μπόρεσε να μιλήσει περισσότερο μαζί του και να πάρει λίγο από τις γνώσεις, την εμπειρία και τις ικανότητες του 79χρονου.

«Είναι από τα πράγματα που έχω μετανιώσει περισσότερο μέχρι στιγμής», δήλωσε ο Φερνάντες στην επίσημη σελίδα της Γιουνάιτεντ. «Τον γνώρισα, αλλά δεν είχα την ευκαιρία να του μιλήσω όπως θα ήθελα.

Νομίζω ότι όλοι που είδαν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο παρελθόν θυμούνται τον Σερ Άλεξ. Θα ήθελα να του μιλήσω και να καταλάβω τι σκέφτεται για μένα, πώς αυτός πιστεύει ότι μπορώ να βελτιώσω το παιχνίδι μου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς